Sunday, October 30, 2016

Giveaway Shade Dough by Hanis Zalikha

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum and hello great people!




What is Shade Dough?
Pengasas bagi Shade Dough ini adalah Hanis Zalikha. Akan launch pada 1 NOV 2016. Shade dough ini mempunyai lima pilihan warna iaitu creme caramel, sugar icing, pepper posh, rose taffy dan berry blanched. Harga bagi 1 pcs shade dough ini adalah RM55 sahaja. Shade dough ini adalah jenis matte lip cream. Long lasting, does not smudge and does not crack. Juga mengandungi ekstrak vitamin C yang bagus untuk bibir. 
Do follow their instagram Shade Dough by Hanis Zalikha


MY BORED RANDOM KINDNESS STORY

Random kindness. Sejujur-jujurnya, Iffah Nadiah ni takdelah baik sangat orangnya. Cuma namapun manusia, bukan alien. Mesti ada kebaikan,en. So, this is one of my RANDOM KINDNESS. ececeh.

Cerita ni dah berlalu dalam 8 bulan lepas. Tak lama sangat kot. Waktu nak pindah dekat sekolah baru, I gave my favourite 'bantal' strawberry merah petak dah ada garisan terkoyak dekat one of my friends. Sedih tau awak, takpe kita bagi satu barangan kita yang paling sayang. Bantal peneman setia tidur dekat asrama. Kira tak boleh tidur kalau takde bantal tu. I owned bantal tu since about 8 years ago. Sayang kot. Okay tkpa demi kawan *ececeh* dan kebetulan kita nak pindah en. Mula-mula dari dorm, disebabkan ramai askar yang datang, so they ask to bring my stuffs. Bila sampai kat kereta, she asks me "Iffah nak bantal ni, boleh? ", Jadi dengan spontan without any thinking I said yes. Tak menyesal pun okey. I just still remembering my moments with that bantal. haha. tetiba je. Kepada awak tuan baru bantal petak merah strawberry tu, jaga bantal tu elok-elok dan ingatlah kawan awak yang baik hati ni ye bila tengok dua bijik strawberry dekat bantal tu. ily.
Itu pun Iffah dah rasa cukup baik sebab tu khazanah yang ada semasa tidur. haks. 

INSTAGRAM; @iffah.nd

With love,
IffahNadiah

3 comments:

  1. Slm daripada Fiza. Singgah BW dr segmen yang sama..gd luck http://ourmemoria.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  2. All the best yunk. eh mcm mana nk follow sini T_T

    ReplyDelete