Wednesday, February 3, 2016

Janganlah sedih, nanti kita rindu!



Iffah sayang semua. Yang musuh ke tak semua sayang. Honestly, semua I really appriciate it . Yang bagi notes , chocolates, teddy bear, keychains, and etc. semua I appriciate. Pipah terhaghu. terghaghu sangat kita. Tak sangka sanggup datang pukul 6 kat depan bilik, yang dari blok A, dari form 1  till form 5 datang tolong angkut barang. Membebel benci kenapa kita pindah *banjir banjir muka atas* Semua gambar yang atas tu fake. Fake smile like nothing happens. 

Awak kita tak sangka yang dulu kita musuh, suka gaduh, suka mengutuk kita, awak datang time kita nak pindah. Yang my boys classmates, time kat sekolah hari last semua sweet dengan kita. Siap bagi notes lagi. Hmm, sedih kita nak tinggal awak semua. Rasa macam hati jiwa raga ni tertinggal dalam kelas, dalam dorm. 

Tak percaya gila pipah pindah secepat ni sepantas ni.Waktu jaga kelas ustaz datang kebetulan dia ada kelas, lepastu dia cakap Iffah pindah TAHAP tak bagitahu ustaz pun *ustaz buat muka* Eh ustaz surat tak sampai lagi, sampai lepas raya Cina lah yang ni boleh senyum lagi tapi bila ustaz cakap Umi dah sampai. Ada kat kelas. Tengah tunggu Iffah. and my face be like hahh? Cepatnya. gila ahhh. 

Waktu otw kelas kawan pulak datang kata umi dah ada depan kelas woi. Apa lagi jalan pechuwt lah kita. Kawan, rakan, sahabat, manusia, orang, budak 2 Sina semua marah kita pindah x bagitahu. Tak expect diorang care pasal ai yuh. Nak nangis rasa.

Tak nak ah post pepanjang nanti nangis duh. kita shre video yg diorang buat kat ai je.











untuk kawan2 yang tengah baca, mehlah dengar lagu ni. agak related dengan kisah kita semua.


Siapa kawan yang baca ni, kalau kenal Nana crush tolong kirim salam kat dia. haha. gediknya.
Writing from heart,
Iffah Nadiah

1 comment:

  1. wow iffah sayng , pergi dgn cpat ,x mnduge kau dah pergi kawan ,hrap kite still kawan walupon dah berjauhan syng . bye,dari lubuk hati yg pling dalam , wanhaziqahwanlazri

    ReplyDelete