Thursday, December 31, 2015

Lirik lagu Cerita Kita - Amar Baharin & Amyra Rosli



Jujur ku mengakuinya,
Kau memang pantas untukku,
Gaya rambutmu senyum sinismu,
Namun kau pula buat tak tahu,

Kurasakan sesuatu,
Bila kau tak disisiku,
Aku keliru,
Mana nak tahu,
Mungkin ku rasa cemburu,

Baby I love you,
Dalam hatiku,
Dapatkah ku luah padamu,

Kuharap kau kan selalu,
Selalu menemaniku,
Tiap waktuku,
Tanpa ragumu.
Sandarkan kisah kau dan aku,

Kurasakan sesuatu,
Bila kau tak disisiku,
Aku keliru,
Mana nak tahu,
Mungkin ku rasa cemburu,

Baby I love you,
Dalam hatiku,
Dapatkah ku luah padamu,

Selayaknya ku bermimpi,
Terbang di awan tinggi,
Bersama kamu aku ke akhirnya nanti,

Jangan keliru,
Pasti kau tahu,
Kau tetapkan jadi milikku,

Baby I love you,
Dalam hatiku,
Dapatkah ku luah padamu,

Aku keliru,
Mana nak tahu,
Mungkin ku rasa cemburu,

Baby I love you,
Dalam hatiku,
Dapatkah ku luah padamu...

Maafkan I kalau ter-typo lirik lagu ni.  Baru nak mula belajar salin lirik.. I ingat nak copy je tapi bila dicari Lirik Lagu Cerita Kita tak ada pun.. Nangis guling-guling I.
Tapi demi people kesayangan semua, I kuatkan hati jiwa raga ni untuk dengar dan salin. Harap telingan I ni still okay lah. Takde sound trouble lagi. Kalau ada comment bawah ye. Thank you people .. Jap I nak nyanyi sikit..
People I love you,
Dalam hatiku,
Dapatkah I luah padamu...
Huwaa uolls kencing manis tak? I tahu I nyanyi tak sedap macam Katy Perry tu yang ubah sikit je lirik ni.. I tahu suara people I semua kalah Taylor Swift kan? Enjoy your new year night. I kena tido awal malam ni esok nak menyommping kat Sogo nun. Nak cari barang-barang. hihi.. Kalau jumpa I tegur lah ye people *ai kau ingat kau famous macam Fatin Liyana* yelah Ai perasan jap ye. Maklumlah nak mimpi indah malam new year ni. Tak mau nightmare hantu2 belake ni.

Happy new year and good night. Have a sweet dream , sleep tight my lovely hunny bunny people :) iloveyouolls

Yang menulis dari hati yang penuh kasih sayang,
Iffah Nadiah

No comments:

Post a Comment