Wednesday, December 30, 2015

DEC UPDATE; New Look


Salam Maghrib people sayang :)
Nampak tak blog ni pakai new skin? Cuba bagi pandangan banyak pasal blog ni. Negative ke positive ke semua diterima dengan hati yang happy sebab people saya semua sudi bagi pandangan pasal blog yang tak seberapa ni. Mana tahu nanti lepas people bagi pandangan boleh jadikan blog ni kevavoom kan? Ya Allah berangan paginya pipah ni -,- 

Okay tanpa membuat sebarang bebelan yang tersirat dan tersurat tu, sini Iffah nak cakap million thank you to Abang Adam Faiz sebab buat freebies Denim Templete ni. Stalk blog post dia sampai first post. hihi. Ampun beribu-ribu sebab buat aktiviti yang tak sepatutnya buat nih. 

Tak nak wish panjang cuma blog pipah yang somel ni nak sangat gila cakap AWAAAA KITA DAAA TUKAR BAJU BARUUUU :) tu je. 

Yang ikhlas dari hati,
Iffah Nadiah

No comments:

Post a Comment