Sunday, November 29, 2015

Segmen Blogwalking by Iffah Nadiah

Tahun ni rasanya Ipah tak buat apa-apa segmen pun kan? Yalah busy dengan sekolah berasrama and mana sempat nak buat giveaway bagai ni kan? Waktu cuti ni lah baru happy happy berjinak dengan dunia blog ni kan? tak nak cakap bebel mak jemah kat sini , sekarang korang dah boleh mula join giveaway ni ye. Ikut syarat dulu tau :) terima kasih ..

TARIKH; 29 NOVEMBER - 20 DISEMBER

Syarat-syarat :
  • Follow blog tellyoustories *just click* 
  • Like page tellyoustories di Facebook *dekat sidebar pun ada* 
  • Add me to your circles
  • Buat tajuk "Segmen Blogwalking by Iffah Nadiah"
  • Copy banner yang tak seberapa ni kat post korang and backlink kan dekat post ni.
  • Copy url entry korang dan pastekan di ruangan komen entry ini.  
Senarai link peserta Ipah akan update dari semasa ke semasa. So, ia akan memudahkan korang blogwalking sesama blogger kan? Untuk sesiapa yang tak tahu benefits segmen ni,segmen ni dapat merapatkan hubungan kita sesama bloggers . besides, kita dapat tambah followers jadi naik bukit bukit kan? naikkan traffic blog pun boleh.. Rugi siapa tak join segmen blogwalking macam ni. Melepaskn peluang keemasan di depan mata. apa pulak la yang pipah ni mengarut kan? okey , lepas habis je segmen ni, Iffah akan pilih beberapa bloggers *dalam 8 orang* untuk dimasukkan ke bloglist blog ni.hihi..

Selamat berblogwalking semua bloggers :)

12 comments:

  1. http://luvlyvitaminzsupply.blogspot.my/2015/11/segmen-blog-walking-bersama-iffah-nadiah.html

    ReplyDelete
  2. Saya join ye
    fazroliqbal.blogspot.my/2015/11/segmen-blogwalking-by-iffah-nadiah.html?m=1

    ReplyDelete
  3. saya join ;)

    http://qistinalebleb.blogspot.my/2015/11/segmen-blogwalking-by-iffah-nadiah.html

    ReplyDelete
  4. saya sertai :-)

    http://blognabihah.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-by-iffah-nadiah.html

    ReplyDelete
  5. SHEERA SUPPORT YOUR SEGMEN
    http://imthechildishgirl.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-by-iffah-nadiah.html

    ReplyDelete
  6. Done follow and join

    http://beehaazman19.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-by-iffah-nadiah.html

    ReplyDelete
  7. http://nssrymia.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-by-iffah-nadiah.html

    ReplyDelete
  8. Belum terlambat untuk kita join kan? Hehe ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-by-iffah-nadiah.html

    ReplyDelete
  9. Dah Follow~

    http://mrpink123.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-by-iffah-nadiah.html

    ReplyDelete
  10. JOin :D

    http://theonlygirl98.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-by-iffah-nadiah.html

    ReplyDelete
  11. http://anaummumeow.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-by-iffah-nadiah.html

    saya join ye sis ^_^

    ReplyDelete