Monday, May 6, 2013

ALYAA NAJLAAPUNYE SEGMEN


Assalamualaikum..Sebernanye nadiah tak lancarkan pown segmen ni .. Segmen ini from kak Alyaa Najlaa . Nadiah cume sponsor je . Okey now jom tengok syarat penyertaan .

Syarat Pernyertaan :
  1. Wajib ade Facebook and Blogger
  2. Wajib Follow blog Alyaa.
  3. Buat satu entry "Alyaa NajlaaPunye Segmen" dan letakkan banner kat atas tu and backlink kan . 
  4. Tiggalkan LINK ENTRY (BUKAN LINK BLOG) di comment di sini.(cbox atau di tempat lain tidak akan dilayan)
  5. Tag sekurang-kurangnye 2 orang ..dan pastikan mereka tahu. 


SYARAT FOLLOW BLOG SUME GUNE BLOG ID

Senarai Syarat dan senarai hadiah d entry lain




Due Date : 6.5.2013------4.6.2013

Semoga ramai yang join giveaway akak comey ni .. Oh sebelum nadiah abis nak cakap sesuatu kat awok sume "hadiah akan sentiase ditmbah dan senarai pesrta pun akan diupdate di http://ordinaryalyaa.blogspot.com/ .. Selalu terjah yerk .. Slmt Bersegmen semua "

1 comment:

  1. jomm joinn :)
    btw goodluck

    http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/2nd-bombastic-giveaway-by-cik-amabee.html

    ReplyDelete