Request Header Dibuka

by - 1:05:00 PM


Hai..Iffah rajin nak bukak tempahan header..Tapi kalau tak cantik harap maaf..Then sapa2 yang nak request header..Moh le..dialu-alukan..Akan dipubllishkan pada hari esok Insyaallah sekali dengan request cursor ari tuh.. Iffah sengaja lambat2kan ..Nak banyak request ..huhuhu..Kalau nak request cursor klik sini .. Hokeh .. 'Ek eleh budak Iffah ni baru 11 tahun dah nak buat header kat orang , header sendiri pun tak cantik' , kata korang.. Okey kalau nak tengok Iffah wat header macam mana tengok bawah ..
1.
2.

3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.

Dah tengok dah?Berminat?Okey tengok butiran-butirannya:-

Anda harus sertakan :
  • Warna
  • Nak letak gambar atau tak
  • Style  : 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 
  • Tulisan : Berangkai / Biasa
  • Jenis Tulisan : 
  • Tajuk : My Online Diaries *contoh
  • Size : 800x600 *contoh
  • Tulisan lain : 
Thanks awak sebab sudi tempah ..

You May Also Like

10 peeps

  1. akak join :D
    Warna : purple
    Nak letak gambar atau tak : nak
    Style : 2
    Tulisan : Biase
    Jenis Tulisan : ikut adik
    Tajuk : Anis Zainudin
    Size : ikut adik la
    Jenis tulisan : Porky's
    Tulisan lain : ikut adik
    hehe :D

    ReplyDelete

  2. Warna: Warna Warni hee :D
    Nak letak gambar atau tak : Nakk, doodle muslimah comel
    Style : 2
    Tulisan : Berangkai / Biasa <- Dua-2
    Jenis Tulisan : Lemons can fly and ikut citarasa awak :)
    Tajuk : My Awesome Dreamlandd
    Size : 800x600 *contoh
    Jenis tulisan : Porky's *contoh
    Tulisan lain : Dekat header letak blog address ( dearcrush-iloveyou.blogspot.com )



    Yang lain kalau nak tambah dipersilakan :D Bagi yg paling awesome gitu :*

    ReplyDelete
  3. Warna :- biru turqoise
    Nak letak gambar : http://2.bp.blogspot.com/-yWc6DGkyDZY/UPfJ4N_MA_I/AAAAAAAAFyo/HMoZy3GA5VA/s1600/agentdina.png
    Style : 2
    Tulisan : Berangkai
    Jenis Tulisan : Ikut suke hati awk
    Tajuk : Waiting For You
    Size : 800x300
    Jenis tulisan : Suke hati awk
    Tulisan lain : http://nerdgirlgroup.blogspot.com
    -Nisha- :)

    ReplyDelete
  4. Akak!! Nak tukar nama header boleh? Nama header: Le' Awesome Dreamer

    ReplyDelete
  5. saya join..hehe..kalo bleh gambar dorang berdua nie pecahkan..hee..kalo bleh la..atau tambah pegang apa2..(^_^)thank

    Warna: hitam pink
    Nak letak gambar atau tak : http://2.bp.blogspot.com/-OiTVMleq4YM/UVA_OK6Wb3I/AAAAAAAADtU/5jV1Q7wdoPU/s320/eymasu.png
    Style :3
    Tulisan : Biasa
    Jenis Tulisan : sama mcm no 3
    Tajuk : DKDE BLOG (www.eymasushoppe.blogspot.com)
    Size : 950
    Jenis tulisan : tak kisah
    Tulisan lain : saya tulis apa saya suka

    ReplyDelete
  6. rain nya :) naknak^^
    Warna : soft pink and putih :)
    gambar : http://1.bp.blogspot.com/-2NGsPEkWUx8/TnS9XSHB1sI/AAAAAAAABXw/ZpOKMZizN2E/s320/tumblr_lr2r1y1SQv1r2u90po1_500_large+%25281%2529.jpg
    Style : 2
    Tulisan : Berangkai
    Jenis Tulisan : jenis tulisan yg sama dgn nombor 2 tu la :)
    Tajuk : vampire diaries
    Size : 800x600
    Jenis tulisan : ikut suka you :)
    Tulisan lain : http://myrahthesamurai.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. cantik dah tu :) nak jugak
    warna : soft pink
    gambar :nak doodle ala2 goddess gitu :3
    style : 2
    tulisan : berangkai
    jenis tulisan : mana2 yang rasa sesuai dgn theme
    tajuk : Chasing Dreams
    size : 800x500
    jenis tulisan : again, mana2 yang rasa sesuai dengan theme :)
    tulisan lain : takde dah

    ReplyDelete
  8. Warna : Soft Pink
    Nak letak gambar atau tak : Letak gambar doodle pakai shawl .
    Style : 2
    Tulisan : terserah adik
    Jenis Tulisan : tak kisah mana-2
    Tajuk : Izzati Shaidi Bloggies
    Size : 900x600 *contoh
    Tulisan lain : http://sicomotizati.blogspot.com/ & My Pinky Winky Blog

    ReplyDelete
  9. eh,gambar saya nak letak nie : http://4.bp.blogspot.com/-7RvkbZDbSjs/UE2_FMfxoII/AAAAAAAANgo/lrbnAdvKU2Y/s320/muslimah+lappy+asus+cartoon+pink.png

    ReplyDelete
  10. Warna : Purple
    Nak letak gambar atau tak : Nak ( http://2.bp.blogspot.com/-Ep9taX6iIJ8/UVAFd8fjSII/AAAAAAAAGqU/oiTDfZBMyEg/s1600/Amirah.png )
    Style : 2
    Tulisan : Biasa
    Jenis Tulisan : Short Stacks
    Tajuk : Amirah Safiee
    Size : 900x600
    Tulisan lain : Jom Follow , Follow , Follow !

    ReplyDelete