Freebies Request Cursor Part 1

by - 7:42:00 PM


Assalamulaikumm..Sory kalau cursor ni tak cantik.. Tapi kalau tak cantik ke , tak puas hati ke bagitau ekk .. Iffah terima seadanya.. Nak tukar ke , tak puas hati sila PM iffah atau tinggalkan komen anda di sini .. Untuk sesiapa yang nak request sini okay ..

http://1.bp.blogspot.com/--rEoN4Dz6rI/UTsb-aovUpI/AAAAAAAAAf8/JtSSSRYBs6s/s1600/fiqah-1.png
http://2.bp.blogspot.com/-lYFvTH5zJxk/UTsevGr13EI/AAAAAAAAAgQ/J0a61DeC8j0/s1600/fiqah.png
http://4.bp.blogspot.com/-5NMDM1OJYEE/UTsewHYBI4I/AAAAAAAAAgY/8BNYXysgydw/s1600/cik-aisyah.png
http://3.bp.blogspot.com/-xCfr7KCHgT4/UTsexiaNplI/AAAAAAAAAgg/imANxY57O00/s1600/cik-aisyah-1.png
http://2.bp.blogspot.com/-s4nkEsATaQo/UTsfQMXv5ZI/AAAAAAAAAgo/29RZXmcHP5s/s1600/shaeezah-1.png
http://4.bp.blogspot.com/-dFMz9IcOum4/UTsfSOWCe3I/AAAAAAAAAgw/3YcEQekF_-A/s1600/shaeezah.png

Awak semua boleh pilih .. Terima Kasih sebab sudi request daripada saye cursor ni .. Saya harap kamu sume suke lah yerk .. Chaiyok !..

You May Also Like

8 peeps

  1. Hi,Ayna blogwalking sini. Ada banner? Jom exchange disini ^^ Harap dapat sambutan :')
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/03/segmen-exchange-banner-and-link-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for blogwalking into my blog .. Yes I got it ..Okay .. Thanks .

      Delete
  2. Sis, kenapa akak tak boleh ambil cursor name akak tu ye..?? :)

    ReplyDelete
  3. Oh ... Dah boley click right dah ..

    ReplyDelete