Monday, January 28, 2013

Review Blog : Sweet Nothings

Assalamualaikum ..
Maybe Kali ni aku review blog Adibah Hanun .. First time aku review blog girls tau .. Okay cube korang in blog die .. dah ?? dah ?? okay now dengar x ?? cube tengokk kat luar rumah korang ade hujan ... kakaka .. Okay lah back to tittle ..  Sweet Nothings is cute blog , wighet tersusun kemas and aku suke lah die punye header .. Double Wow !!! *ayat gediks .. Nak tanya satu boleh x ?? Awak guna Blogskin ke ??
Klik Sini untuk pergi kat blog die ..

2 comments:

  1. Thankyou dear sebab review :) Saya design and code template ni, hee, classic template :D Hahaha tenang ja kan bunyi hujan tu :>

    ReplyDelete