Perbezaan Template Denim , Classic Template & Simple Template

by - 2:18:00 PM



Direquest oleh Mr. Oziz
Cantikkan blog die ... Pandai die decorate ..Assalamualaikum ! dari tajuk pun da lain kan ?? :D err ap ni . haha . okay , tadi ad org ask iffah pasal sume tu . iffah dulu pengguna denim tu . but then makin malas iffah tuka pegi simple after that classic . alahai takde kne tye pum hahahahaha

Blogskin ni actually skin utk blog kan ? XD blogskin & classic template are same sebab its uses fully coding . no add add gadget . ini salu ny yg suka godek godek  code and rajin serta teliti org ny pakai*amboi* in the other hand , washed denim ni same as template yg lain bagi iffah . ad main add add gadget :) but kalau nak tuka BG and design kne gune coding . and about that iffah kurang mahir XD

antara dua benda ni , yg paling syok classic . sebab tak loading . why ? sometimes blog yg untuk diri sendiri only used  lil code . cth ny untuk profile , link exchange and entry board . but kalau yg ad tuto banyak mby akan lambat loading . denim pulak ringan jugak . itu pun bergantung kalau takdo banyak gadget mengarut bergayut sane sini :D

Kesimpulannya , blogskin & classic template is the same benda :D and washed denim pulak mcm blog template yg lain . arr =.=iffah tatau awok paham atau tak . but stakat ni je kefahaman iffah dgn denim template itu cume kalau blogskin header x leh klik and kalau denim templete same je macam simple templete >.< tata ~ 


Kreadit To : Mira Husin

You May Also Like

2 peeps

  1. ok .. Thanks awak ..
    Sekarang tak lah sy blur sangat pasal template2 ni .. :))

    ReplyDelete